Belotero

Naturlig hyaluronsyra filler med bredare användningsområden.

Intresserad? Kontakta oss nedan:

Under lång tid har vi sökt den perfekta fillern för att kunna klara alla typer av utmaningar som våra kunder presenterar oss för. Belotero har nyligen fått utmärkelsen ”årets filler”, vilket visar att valet att ta in Belotero i vårt sortiment var klart positiv.

Belotero är en HA filler vars produktion skiljer sig genom att det är en renare och stabilare produkt än konkurrenterna. Detta uppnås genom specifika steg i framställningsprocessen.

Belotero är särskilt lämpad för känsliga hudtyper och för områden där andra filler kan orsaka oönskade svullnader. Typiska sådana områden är hela ögonområdet, läppar, läppkonturer, främre delar av kinderna och nedre delen av kinderna. Belotero är även en mycket bra produkt för att både i sig själv som i kombination med andra produkter leverera en naturlig, långvarig och komplikationsfritt resultat. Det håller mellan 12-18 månader beroende av vilken typ av område och produkt man väljer. Din läkare hjälper dig med valet av produkt beroende av dina behov.

Behandlig med Belotero ger sällan blåmärken och görs på ca 30 minuter. Social down time är vanligen 0 men i vissa fall kan någon till ett par dagar behövas för att svälla av lite.

En milliliter Belotero kostar 4000 kr.

Intresserad? Kontakta oss nedan: