PureBreast – den senaste metoden för bröstföryngring

Vår Dr. Rodrigo Cáceres har tagit fram en unik metod som gör brösten fastare och fylligare samt ser och känns bättre på alla sätt.

Metodik:

– Blodplättarna är vår ambulans och när en skada sker, rusar de till området och fungerar som ett inre plåster. Därefter öppnas de och frigör åtta kroppsegna tillväxtfaktorer som gör att vi läker. Genom att samla sina egna tillväxtfaktorer och levererar dem på ett säkert sätt började man inom sportmedicin koncentrera blodplättarna så att signaleringen blir starkare och läkningstiden kortare.

– Genom att omvandla plasman fungerar den som bärare för både blodplättarna och de embryonala celler som finns naturligt i blodbanan. Denna plasma implanterar vi i bröstkörteln och regionen kring bröstet. Resultatet vi ser är en vävnad som helt enkelt backar i tiden, alltså föryngras i alla parametrar, förklarar Dr. Rodrigo Cáceres.

– Vår metodik är inte till för de som vill ha större byst utan för de som upplever att bysten är lite tröttare, tommare, lösare och inte i samma läge som förr. Här har vi sett resultat på alla parametrar. Metodiken ger bröstet en bättre form, fyllnadskänsla, mer innehåll av körtel och mindre av fett då bröstet backar i åldrandet, säger Dr. Rodrigo Cáceres.

Anledning:

– 80-90 procent av de som opererar brösten uttrycker som huvudanledning att de vill återfå bättre form och fyllnadskänsla, inte öka storleken. De större brösten man ser utgör ett minimun av de kvinnor som skaffat implantat. Alla dessa önskemål uppfyller vår teknik. Äntligen finns ett fantastiskt bra, säkert och naturligt alternativ till implantat och en spark i baken på hela bröstindustrin, avslutar Dr. Rodrigo Cáceres.

Läs gärna hela artikeln på Tema Hälsa & Livsstil